banner
Gündem

İŞKUR bölgesel sanal istihdam fuarı başlıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam seferberliği kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ‘Sanal Fuar’ gerçekleştiriliyor. Aksaray Valiliği öncülüğünde Aksaray Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü koordinasyonunda geçmiş yıllarda..

İŞKUR bölgesel sanal istihdam fuarı başlıyor
banner

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam seferberliği kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ‘Sanal Fuar’ gerçekleştiriliyor.

Aksaray Valiliği öncülüğünde Aksaray Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü koordinasyonunda geçmiş yıllarda düzenlenen Aksaray İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (AKİF) bu yıl sanal ortama taşınıyor.

12-13 Aralık 2022 tarihlerinde saat 10.00-17.00 arasında https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresi üzerinden Aksaray, Eskişehir, Kayseri ve Konya şehirlerinin yer alacağı ‘Bölgesel Sanal İstihdam Fuarı’ düzenlenecek.

200’den fazla ulusal ve uluslararası kurumsal firmaların stant açacağı, genç istihdamına katkı sağlamak amacıyla tüm işverenlerin kendisini tanıtabileceği, iş arayan ve öğrencilerin canlı mülakat yapabileceği, ilgili firmanın ilanlarına erişilebileceği, öz geçmişlerini doğrudan işverene ulaştırabileceği ve canlı olarak etkinliklere katılabileceği Sanal İstihdam Fuarı platformu oluşturulacak.

Vatandaşlar Sanal Fuar tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girerek, katılımcı firmalar ile yazılı veya görüntülü olarak görüşebilecek ve online olarak öz geçmişlerini bırakma imkanı elde edecek.

Sanal Fuarı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar şu adımları izleyecek:

1) İŞKUR kaydınızı oluşturun

2) Cep telefonu, bilgisayar veya tabletinizden https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girin,

3) Profilinize önceden hazırladığınız öz geçmişi yükleyin veya yeni öz geçmiş oluşturun,

4) Katılımcı firma yetkilileriyle görüşün, firmalar ve iş ve meslek danışmanları tarafından düzenlenecek seminerlere katılarak iş arama süreçleri ile işgücü piyasasına ilişkin bilgi düzeyinizi artırma imkânına sahip olun,

5) İstediğiniz firmaya öz geçmişinizi bırakın. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası