banner
Gündem

İŞKUR noter kurasıyla 320 kişilik TYP işçisi alımı yapacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında noter kurasıyla 320 kişilik işçi alımı yapılacak. İŞKUR İl Müdürlüğünce Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy, Sarıyahşi ve Sultanhanı İlçe..

İŞKUR noter kurasıyla 320  kişilik TYP işçisi alımı yapacak
banner

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında noter kurasıyla 320 kişilik işçi alımı yapılacak.

İŞKUR İl Müdürlüğünce Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Ortaköy, Sarıyahşi ve Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin İlçe Merkez ve İlçe Merkezlerine bağlı belde ve köy okullarında temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için 320 kişilik Toplum Yararına Program düzenlenecek.

GENEL ŞARTLAR

TYP’ye başvuracak katılımcıların, İŞKUR’a kayıtlı işsiz durumunda olmaları; sigortalı olmamaları, en az 18 yaşını tamamlamış olmaları; herhangi bir öğretim kurumunda öğrenci olmamaları (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç); emekli ve malul aylığı almamaları gerekiyor. Bir kişi, aynı gün başvuruları başlayan TYP’lerden yalnızca birisine müracaat edebilecek. Bir kişi, 27 Eylül 2017 tarihinden itibaren en fazla 9 ay süreyle TYP’lerden yararlanabilecek.

4,5 ay süreyle gerçekleştirilecek programa başvurular 28 Ağustos tarihine kadar E-Devlet, İŞKUR e-şube (www.iskur.gov.tr) veya ALO-170 iletişim hattı üzerinden yapılacak. İlçelerden başvurmak isteyenler Kaymakamlık ve Belediyelerdeki İŞKUR irtibat noktalarından müracaat edebilecek. Program 12 Eylül Ağustos ile 20 Ocak 2023 tarihleri arasında uygulanacak. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası