banner
Gündem

İŞKUR’dan sanal istihdam fuarı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü tarafından organize edilen İç Anadolu 2. Bölgesel Sanal İstihdam Fuarı, işverenler ve iş arayanları çevrimiçi ortamda bir araya getirecek. Bu kapsamda Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Kırşehir,..

İŞKUR’dan sanal istihdam fuarı
banner

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Müdürlüğü tarafından organize edilen İç Anadolu 2. Bölgesel Sanal İstihdam Fuarı, işverenler ve iş arayanları çevrimiçi ortamda bir araya getirecek.

Bu kapsamda Aksaray, Çankırı, Eskişehir, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Karaman illerinin yer aldığı İç Anadolu Bölgesi 2. Sanal İstihdam Fuarı 5 Mayıs Cuma gününe kadar sürecek.

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi: “Yaşanan deprem felaketi sonrası zarar gören depremzede vatandaşlarımızın bulundukları illerde işgücü piyasasına hızlı bir şekilde girişlerini sağlayacak olan bu fuarda, dijital platformda iş arayan ve işverenlerin buluşacak ve  tüm hizmetler ücretsiz olarak sunulacaktır. Sunulan platformda iş arayan ve işverenler çevrimiçi
seminerlere katılabilecek, iş arayanlar firmaların stantlarına erişerek çevrimiçi iş başvurusunda bulunulabilecektir. Vatandaşlarımız Sanal Fuar tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girerek, katılımcı firmalar ile yazılı veya görüntülü olarak görüşebilecek ve online olarak öz geçmişlerini bırakabileceklerdir. Aksaray’dan ulusal ve uluslararası yaklaşık 50 firmanın katılacağı fuara tüm halkımız davetlidir.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası