banner
Asayiş

İstanbul’dan Gaziantep’e nişana giden aile kaza yaptı: 4 yaralı

Aksaray’da akrabalarının nişanına gitmek için yola çıkan aile kaza yaptı. Bariyere çarpan otomobil içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı. Kaza, Aksaray Adana karayolu Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan Gaziantep’e akrabalarının..

İstanbul’dan Gaziantep’e nişana giden aile kaza yaptı: 4 yaralı
banner

Aksaray’da akrabalarının nişanına gitmek için yola çıkan aile kaza yaptı. Bariyere çarpan otomobil içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, Aksaray Adana karayolu Karacaören köyü yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan Gaziantep’e akrabalarının nişan merasimine giden Cem A (57) yönetimindeki 26 plakalı otomobil ön teker lastiğinin patlaması nedeniyle yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Cem A, aynı aileden olan Vedat A (61), Teslime A (77) ve Şerafettin A (82) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sürücü Cem , “Seyir halindeyken lastik patladı, sonra da bariyerlere çarpıp kaza yaptık. Bir yakınımızın nişan töreni için İstanbul’dan Gaziantep’e gidiyorduk.” dedi.Foto-Haber :Erkan Altuntaş

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası