banner
Gündem

İyi bayramlar Aksaray

TÜM KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKARAK, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BİR BAYRAM YAŞAMAK ÜMİDİYLE BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN AKSARAY’DA BAYRAM RUHU YAŞATILIYOR Sağlık, sıhhat ve birlik içerisinde yeni bir bayrama daha kavuşmanın..

İyi bayramlar Aksaray
banner

TÜM KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKARAK, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE BİR BAYRAM YAŞAMAK ÜMİDİYLE BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
AKSARAY’DA BAYRAM RUHU YAŞATILIYOR

Sağlık, sıhhat ve birlik içerisinde yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu yaşanırken, Aksaray’ın sokaklarında bayram telaşı başladı. 11 Ayın Sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayını uğurlamanın ardından kentte bayram coşkusu her yeri sardı. Kimi çocuklarına bayramlık kıyafet alırken kimi de uzaktan gelecek yakınları için şeker, lokum ve çeşitli ikramlıklarını hazır etti.
Aksaray’da AVM’ler dolup taşarken mağazalarda geç saatlere kadar uzun kuyruklar oluştu. İşini son güne bırakanlar telaşla yetişmenin derdine düştü.
Farklı şehirlerden torunlarının kendisini görmeye geleceğini söyleyen Dilber Tosun, “Bugün eşimle beraber çocuklarımız ve torunlarımız için alışveriş yaptık. Rengarenk şekerleri torunlarım için seçtik. Tatlılarımızı hazırladık. Bayramı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Hepsini çok özledim. Bu bayramda herkesin sevdiği insanlara kavuşmasını temenni ediyorum. Bayramlar sevdiklerinizle daha güzel ve anlamlı ” dedi.
Bayramın; ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, huzura ve sağlığa vesile olmasını diliyoruz. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel ve bereketli bayramlara Aksaray… Haber:
Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası