banner
Siyaset

İYİ Parti heyeti esnaf turunda

Millet İttifakı Adayı Turan Yaldır ve Naciye Akkuş Türk, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal’ın da katılımıyla Atatürk Bulvarında bulunan esnafları ziyaret eden..

İYİ Parti heyeti  esnaf turunda
banner

Millet İttifakı Adayı Turan Yaldır ve Naciye Akkuş Türk, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal’ın da katılımıyla Atatürk Bulvarında bulunan esnafları ziyaret eden Yaldır ve Türk, esnafların ve vatandaşların dertlerini dinledi.

‘FARKLI DÜŞÜNCELERİMİZ BİZİM ZENGİNLİĞİMİZDİR’
Ziyaretler esnasında bulvardaki bir esnaf ziyareti sırasında ilginç bir olaya da tanıklık ettiğini söyleyen Yaldır, girdiği iş yerinin sahibinin farklı bir partiden, çalışanın ise İYİ Partili olduğunu duyduğunu ve bu tablonun bir zenginlik olduğunu kaydetti. Yaldır; “Bizler bu tabloyu çok özledik, çok mutlu oldum. Siyasi görüşlerimiz farklı, düşüncelerimiz bizim zenginliğimizdir. Asırlardır Anadolu’da tüm farklılıklarımızla, zenginliklerimizle kardeşçe bugünlere geldik. Bakınız bu iş yerimizde patron farklı bir partiden ama çalışanları İYİ Parti’ye gönül vermişler. İşte toplumsal barışın güzelliği budur. Allah nasip ederse sizlerin desteğiyle iktidara geldiğimiz zaman, toplumumuzun ayrışmalarına bir son verip hiç kimseyi düşünceleri, gönlünden geçirdiği siyasi parti için ötekileştirmeyeceğimize söz veriyorum” dedi.
‘TELEFONUM HERKESE AÇIK OLACAK’
Ziyaretler sırasında özellikle gençlerin hem ilgisi hem de sevgisiyle karşılaştığını ifade eden Yaldır; “Gençliğimiz var, heyecanımız var. Aksaray’ın sorunlarını biliyoruz. Aksaray tarım ve hayvancılık başta olmak üzere birçok konuda hak ettiği yerde değil. Sizlerin destekleriyle mecliste başta gençlerimiz olmak üzere Aksaray’ın kronikleşmiş sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Önceki seçimlerde de cep telefonum herkeste vardı, şimdi de olacak. Asla sizleri milletvekili danışmanlarıyla yüz göz etmeyeceğim. Aradığınız zaman ulaşabileceğiniz abiniz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olacak. Sizlerin destekleriyle iki milletvekilimiz garanti, üçüncüyü çıkartacağımıza inancım sonsuzdur” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası