banner
Gündem

Jandarma 183 yaşında

Vali Hamza Aydoğdu Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “Yeryüzünde Türk Jandarması kadar güven, huzur ve yardım sözcükleriyle özdeşleşmiş, gönüllerde..

Jandarma 183 yaşında
banner

Vali Hamza Aydoğdu Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aydoğdu mesajında şu sözlere yer verdi: “Yeryüzünde Türk Jandarması kadar güven, huzur ve yardım sözcükleriyle özdeşleşmiş, gönüllerde yer etmiş, türkülere konu olmuş, art niyetlilere de korku salmış başka bir meslek mensubu yoktur.Ay yıldızın gölgesinde, birlikte mesai yapmaktan gurur duyduğumuz Jandarmamız sadece kendi anne ve babalarının değil, devlet ana ve devlet babanın da kahraman birer evlatlarıdır. Anadolu’nun dört bir köşesinde, hilalin dalgalandığı her yerde, bizlerin huzur ve güveni için gecelerini gündüzlerine katıyorlar.Mensubu oldukları bu meslek, onlara kolaylıklar ya da zenginlikler bahşetmiyor. Onurlu bir gelecek ve şerefli bir hazine veriyor. Değerli mesai arkadaşlarımız, sizler bir yandan kurumsal prensipleri koruyup kanunların gereğini yerine getirirken diğer yandan sosyal hayatın içinde, insanları tek tek anlamak zorunda kalıyorsunuz. İşte görevinizin asıl zorluğu da burada. Farklı düşünce ve alışkanlıklarımızla biz büyük bir aileyiz. Bu farklılıklar, değerlerimize ve toprak bütünlüğümüze zarar vermediği sürece zenginliğimizdir, kıymetlidir.  Güvenliği tesis ederken gönülleri de inşa ediyorsunuz. Kalıcı olan budur. Hüküm çağının bittiğini, ikna çağının başladığını en iyi sizler biliyorsunuz. Hoşlanmadığınız ya da hak etmediğinizi düşündüğünüz durumlarla karşılaştığınız zamanlarda bile sükunetinizi muhafaza etmeniz takdire şayandır. Sadece güvenlik değil sosyal faaliyetlerdeki varlığınız gönüllerdeki tahtınızı daha da yüce kılıyor. Ağaç dikiminden, sokak hayvanlarına, köy okullarımızdaki çocuklarımıza verdiğiniz desteklerden, kadın eğitim faaliyetlerine, yasak avlanmadan, çevre bilincine kadar yürüttüğünüz ya da koordine ettiğiniz sosyal sorumluluk projelerinizi yakinen takip ediyoruz. Sizlere minnettarız.Bu vesileyle Jandarma teşkilatımızı tebrik ediyor, aziz şehitlerimize ve vefat edenlerimize rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun. Gazilerimize, emekli olanlarımıza ve hali hazırda çalışanlarımıza sağlık, huzur ve esenlikler diliyoruz.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası