banner
Asayiş

Jandarma ekipleri Ekim ayında 200 şahsı yakaladı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Ekim ayında, Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde, çeşitli..

Jandarma ekipleri Ekim ayında 200 şahsı yakaladı
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Ekim ayında, Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan 200 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Ekipler tarafından yapılan açıklamada, “Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla faaliyetlerimiz sürmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacıyla  çalışmalar gece gündüz devam edecektir”denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası