banner
Gündem

Jandarma Hayvanları Koruma Timi iş başında

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sokak hayvanlarının korunması, beslenmesi ve yaşam şartlarının kolaylaştırılması amacıyla sosyal sorumluluk faaliyetleri sürüyor. Bu kapsamda; ‘4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı..

Jandarma Hayvanları Koruma Timi iş başında
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, sokak hayvanlarının korunması, beslenmesi ve yaşam şartlarının kolaylaştırılması amacıyla sosyal sorumluluk faaliyetleri sürüyor. Bu kapsamda; ‘4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından, sorumluluk bölgesinde yiyecek bulmakta zorluk çeken sahipsiz sokak hayvanlarına mama ve yem desteği sağlandı. Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca yapılan yazılı açıklamada, “ Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam edilecektir” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası