banner
Gündem

Jandarma öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu

Aksaray’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemi başladı. İl Jandarma Komutanlığı personelleri okulların açılmasıyla çocukların huzur ve güvenliğinin sağlanması için faaliyetler gerçekleştirdi. SORUMLULUK ALANINDA YER ALAN OKULLARI ZİYARET ETTİ Çocuklarla bir..

Jandarma öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu
banner

Aksaray’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ikinci dönemi başladı. İl Jandarma Komutanlığı personelleri okulların açılmasıyla çocukların huzur ve güvenliğinin sağlanması için faaliyetler gerçekleştirdi.

SORUMLULUK ALANINDA YER ALAN OKULLARI ZİYARET ETTİ

Çocuklarla bir araya gelen Jandarma personelleri okul heyecanına ortak oldu. Ziyarette çocuklara okullarda güvenli eğitim ortamının sağlanması için bilgilendirme yapılarak boyama kitabı ve çeşitli hediyeler verildi.

OKUL SERVİSLERİ DENETLENDİ

İl Jandarma Komutanlığı okulların açılmasıyla birlikte okul servis araçlarına yönelik kontrol ve denetim faaliyetlerine başladı. Trafik Jandarması tarafından okul servis araçları, yönetmelik hükümlerine uygunluk konusunda denetlendi. Ayrıca servis şoförlerine trafik güvenliği konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Ekipler tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecek” denildi. Haber: Şeyda COŞAR

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası