banner
Gündem

Jandarma Teşkilatı, 183. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyor

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında, üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatının, 183. Kuruluş Yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Kuruluşu olan 1839 yılından bugüne, milletimizin can ve..

Jandarma Teşkilatı, 183. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyor
banner

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, ülkemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında, üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatının, 183. Kuruluş Yıldönümünü gururla kutlamaktayız.

Kuruluşu olan 1839 yılından bugüne, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak adına, gece gündüz demeden fedakârca çalışan Jandarma Teşkilatı, asayişten teröre,  toplumsal olaylardan trafiğe,  kaçakçılık suçlarından organize suç çeteleriyle mücadeleye kadar, geniş bir yelpazede başarıyla görev yapmış ve yapmakta olup, görevlerinin ifasında gösterdikleri, fedakârlık ve feragat örneğiyle, Türk halkının sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur.

Vatanımız, milletimiz ve devletimiz uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümünü içtenlikle kutluyor, tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz. (Aksaray Egemen Gazetesi Haber Servisi)

             

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası