banner
Asayiş

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçak silah ticareti operasyonu

Aksaray’da Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda silah, tüfek ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Kentte uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çalışmalar yürüten İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve İstihbarat Şubesi ekipleri..

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçak silah ticareti operasyonu
banner

Aksaray’da Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda silah, tüfek ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Kentte uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çalışmalar yürüten İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve İstihbarat Şubesi ekipleri Yeşiltepe beldesinde uyuşturucu ve kaçak silah ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine ekipler, yeterli fiziksel takibin ardından operasyon için harekete geçti.  Ş.Ç. (34), R.H. (32), ve A.H. (26) isimli şahısların evlerinde, iş yerlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 550 gram kubar esrar, 10 gram kenevir tohumu, 5 gram bonzai, 5 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği ile çok sayıda tabanca fişeği ve uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şahıs sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası