banner
Asayiş

JASAT’dan uyuşturucu operasyonu

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasadışı kenevir ekiminin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Jandarma Dedektifleri (JASAT), Ortaköy ilçesi Harmandalı köyü sınırları içerisinde bir şahsın yasadışı kenevir ekimi yaptığı bilgisine ulaştıktan sonra..

JASAT’dan uyuşturucu operasyonu
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasadışı kenevir ekiminin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Jandarma Dedektifleri (JASAT), Ortaköy ilçesi Harmandalı köyü sınırları içerisinde bir şahsın yasadışı kenevir ekimi yaptığı bilgisine ulaştıktan sonra şahsın yakalanması için düğmeye bastı. Ortaköy Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda İ.I(28)’nın evinde, eklentilerinde ve bahçesinde yapılan aramalarda; 14 kök kenevir bitkisi ve 20 gram kubar esrar ele geçirildi.

Şüpheli şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan açıklamada, “Gençlerimizi zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası