banner
Gündem

Kaçak avcılara gece baskını

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, il genelinde bulunan baraj ve göletlerde iç suların florasının bozulmaması ve balık popülasyonunun korunması amacıyla kaçak avlanmanın engellemesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda, Aksaray İl Jandarma..

Kaçak avcılara  gece baskını
banner

Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, il genelinde bulunan baraj ve göletlerde iç suların florasının bozulmaması ve balık popülasyonunun korunması amacıyla kaçak avlanmanın engellemesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor.

Bu kapsamda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksaray Merkez ilçesi mülki sınırları içerisinde Mamasın Barajı’nda gece şartlarında tekne ile kaçak avlanmaya yönelik kontrol ve denetim faaliyeti gerçekleştirildi. Yapılan kontrol ve denetimler kapsamında; 200 metre ve 150 metre olmak üzere toplam 350 metre iki adet ağ ele geçirildi. Ağlar imha edilmek üzere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri teslim edildi. Yetkililerden gelen yazılı açıklamada “Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, çevre ve doğal hayatın korunmasına yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası