banner
Gündem

Kadayıfçı Gültekin yeni yerinde hizmete girdi

Aksaray’a kadayıfı sevdiren Gültekin usta işletmesini büyüterek yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Aksaray’ın en büyük tatlı işletmeleri arasında yer alan Kadayıfçı Gültekin işletmesinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,..

Kadayıfçı Gültekin yeni yerinde hizmete girdi
banner

Aksaray’a kadayıfı sevdiren Gültekin usta işletmesini büyüterek yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Aksaray’ın en büyük tatlı işletmeleri arasında yer alan Kadayıfçı Gültekin işletmesinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, DEVA Partisi İl Başkanı Necati Coşkuner, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş kesti.

ŞEHRİMİZDE İSİM YAPMIŞ BİR İŞLETME

Açılışta konuşan Dinçer, “Şehrimize güzel bir işletmenin kazandırılmasına biz de şahitlik ettik. Gıda ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Kadayıfçı Gültekin, Aksaray’ımızda gerçekten isim yapmış ve bu anlamda önemli bir ihtiyaca cevap verecek bir işletme olmuş. Aksaray’da tüm hemşerilerimizin bildiği ve alışveriş yaptığı mekanı daha büyük bir mekana taşımış. İşletme sahiplerine ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

‘RAMAZAN AYINDA AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER YAPACAĞIZ’

İşletme sahibi Gültekin Buğur ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2017 yılında kadayıf ile hizmet vermeye başlamıştık.  2021 yılında baklava çeşitlerini müşterilerimizle buluşturduk. Yeni taşındığımız mekanda ise bir pastanede bulunan tüm gıda maddelerini 20 kişilik ekibimizle özenle üretiyoruz. Bunun yanında geniş ve ferah mekânımızda doğum günleri ile özel günlerde iç ve dış mekânımızda müşterilerimizi ağırlayacağız.” Foto-Haber: Ali FURAT

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası