banner
Gündem

‘Kadın girişimcilerimizi desteklemeye devam ediyoruz’

KIŞLIK ÜRÜNLER HANIMELİ PAZARINDA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR Aksaray Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Hanımeli Pazarı’nda kışlık ürünler tezgahtaki yerini aldı. Maharetli kadınların ürettiği ürünler yoğun ilgi görüyor. Kadınların el emeklerini kazanca dönüştürdükleri..

‘Kadın girişimcilerimizi  desteklemeye devam ediyoruz’
banner

KIŞLIK ÜRÜNLER HANIMELİ PAZARINDA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Aksaray Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Hanımeli Pazarı’nda kışlık ürünler tezgahtaki yerini aldı. Maharetli kadınların ürettiği ürünler yoğun ilgi görüyor.

Kadınların el emeklerini kazanca dönüştürdükleri bir mekân olarak hazırlanan Hanımeli Pazarı’nda kış öncesinde yoğunluk yaşanıyor.

Vatandaşların severek alışveriş yaptığı Hanımeli Pazarı’nda kışlık gıda ürünleri ve yöresel ürünler her hafta çarşamba günleri alıcılarla buluşturuluyor. El emeği ürünlerin yer aldığı pazarda kadınlar; örgü, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel, yöresel ve kışlık yiyeceklerin satışını gerçekleştirerek hem vakitlerini dolduruyorlar hem de kazanç sağlıyorlar.

Hanımeli Pazarı’nın kadınlar için bir gelir kapısı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Kadınlarımızın ekonomik olarak güçlü olması ve kendilerini özgür hissedebilmeleri amaçlanarak hayata geçirdiğimiz bu projeyle birçok vatandaşımıza destek davetinde bulunuyoruz. Şehrimizin çalışkan ve becerikli kadınlarının el emeklerini sergiledikleri bu pazarda ilk hedefimiz kadınlarımızın iş istihdam oranını artırmak ve ekonomik destek sağlamalarına imkân sunma fikrini hayata geçirdik. Vatandaşlarımızdan aynı özveriyle girişimci kadınlarımıza destek olmalarını bekliyoruz” açıklamalarında bulundu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası