banner
Gündem

Kadınlar AKMEK’te kendilerini keşfediyor

Aksaray Belediyesi tarafından kadınların serbest zamanlarını sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmelerine, hobi edinmelerine, yetenek ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla açılan Kadın Aktivite Merkezleri ilgi görüyor. Kadınların hayatın her..

Kadınlar AKMEK’te kendilerini keşfediyor
banner

Aksaray Belediyesi tarafından kadınların serbest zamanlarını sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmelerine, hobi edinmelerine, yetenek ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla açılan Kadın Aktivite Merkezleri ilgi görüyor.

Kadınların hayatın her alanında aktif rol almalarını sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini bildiren Aksaray Belediyesi, açtığı kurslar sayesinde kadınlara ücretsiz hobi ve meslek edinme kursları veriyor. Şehrin farklı noktalarında faaliyet gösteren AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezleri aracılığıyla kadınlar kurslardan elde ettikleri deneyimlerle kendi işyerlerini kurabiliyorlar. Kendi iş yerlerinin sahibi olan kursiyerler istihdamda oluşturarak aile ekonomisine katkı sunuyor. Aksaray’da AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezleri’nde uzman eğitimciler tarafından verilen bu kurslardan her yaştan kadınlar istifade ediyor. Kadınlara yönelik çeşitli içeriklerin olduğu merkezlerde mesleki eğitimlerin yanında psikolojik danışmanlık hizmetleri, yüzme ve spor etkinlikleri, kişisel gelişim eğitimleri ve milli manevi sohbet programları da düzenleniyor.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası