banner
Gündem

Kadınlar depremzedelere el emekleriyle dokunuyor

AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZİ EĞİTİCİ VE KURSİYERLERİ DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU Aksaray Belediyesi, AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezinde depremzedeler için gerekli olan tekstil malzemelerini üretiyor. Kahramanmaraş merkezli, 11..

Kadınlar depremzedelere el emekleriyle dokunuyor
banner

AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZİ EĞİTİCİ VE KURSİYERLERİ DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Aksaray Belediyesi, AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezinde depremzedeler için gerekli olan tekstil malzemelerini üretiyor.

Kahramanmaraş merkezli, 11 ili etkileyen felaketin yaraları sarılmaya çalışırken, AKMEK’in kadınları da depremzedelere el emekleriyle dokundu.

‘ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA RUHU İLE AŞACAĞIZ’

Kadınların depremzedeler için tek yürek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Maharetli kadınlarımız, büyük bir gönüllülükle üretiyorlar. Bu zor günlerde en büyük yardımcımız, birlik ve beraber olma hissiyatımızdır. İnanıyorum ki; bu zor günleri dayanışma ruhumuzla aşacağız. AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezimizin değerli eğiticilerine ve kursiyerlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İHTİYAÇLAR SINIFLANDIRILARAK BÖLGEYE GÖNDERİLDİ

Depremzedeler için bir araya gelen kadınlar deprem bölgesindeki mağdurların ihtiyaç duyduğu yatak, yorgan, yastık ve çarşaf gibi tekstil ürünleri üretmeye başladı.  Aksaray Belediyesi depremin hemen ardından başlattığı yardım kampanyası için AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerini toplama alanı olarak belirlenmişti. Kadın Aktivite Merkezlerinde yardım amaçlı gelen kıyafetler yıkanıp, ütülenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.  Kadın Aktivite Merkezlerinde toplanan yardımlar kadınlar tarafından ayrıştırılarak ihtiyaçlara göre sınıflandırılarak bölgeye gönderildi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası