banner
Gündem

Bu merkezde kadınlar için her şey düşünüldü

AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİ’NİN ÜYE SAYISI 148 BİN 841 KİŞİYE ULAŞTI Aksaray Belediyesinin önemli projeleri arasında yer alan ve kadınlara birçok imkân sunan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezleri’nin üye..

Bu merkezde kadınlar için her şey düşünüldü
banner

AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİ’NİN ÜYE SAYISI 148 BİN 841 KİŞİYE ULAŞTI

Aksaray Belediyesinin önemli projeleri arasında yer alan ve kadınlara birçok imkân sunan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezleri’nin üye sayısı 148 bin 841 kişiye ulaştı.

AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezleri, kadınların günün stresinden uzaklaşıp boş vakitlerini değerlendirebilecekleri içerisinde kütüphane, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, taş yataklar, hamam, spor salonları, dinlenme salonlarının yer aldığı aynı zamanda el becerilerini geliştirebilecekleri keyifli vakit geçirebilecekleri birçok imkânı bulunuyor.

Şehrin 7 farklı noktasında hizmet veren merkezlerde 80 farklı branşta Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifikalar veriliyor.

Kadınlara sosyal sanatsal ve mesleki beceri kazandıran AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinin yıl içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Sosyal hayat içinde kadınların daha belirgin şekilde bulunmalarının gerektiğini düşünüyoruz. Kadınlarımızın eğitimden siyasete, iş hayatından sosyal ve sanatsal etkinliklere daha fazla katılım sağlamalarını önemsiyoruz. Bunun içinde Kadın Aktivite Merkezlerimizin çok önemli rolü olacaktır. Kadınlarımızın kendilerini geliştirebilmeleri için bu merkezlerde her şey düşünüldü.  Kadın Aktive Merkezlerimiz sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda gereksinim duyulan tüm donatılara sahiptir. Kadınlarımızın severek kullandığı merkezlerimizin üye sayısı 148 bin 841’e ulaştı” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası