banner
Gündem

Kadınlar yeteneklerinin farkına varıyor

Aksaray Belediyesine ait AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlar mesleki eğitim alırken çocuklara da çeşitli etkinliklerle birlikte değerler ve Kur-an eğitimleri veriliyor. Kadınların sosyal hayata aktif katılımlarını sağlamak amacı ile..

Kadınlar yeteneklerinin farkına varıyor
banner

Aksaray Belediyesine ait AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlar mesleki eğitim alırken çocuklara da çeşitli etkinliklerle birlikte değerler ve Kur-an eğitimleri veriliyor. Kadınların sosyal hayata aktif katılımlarını sağlamak amacı ile birbirinden farklı kurslar etkinlikler ve eğitimler düzenleyen Aksaray Belediyesi eğitim ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor.

AKMEK ve Kadın Aktivite merkezlerinde kadınlara mesleki eğitimler vermenin yanı sıra çocuklar içinde değerler eğitimi ve Kur-an’ı Kerim eğitimleri veriliyor. Kadınlar verilen eğitimlerle kadınlar yeteneklerinin farkına varıyorlar. Mesleki eğitimleri tamamlayan kadınlara sertifikalar verilerek meslek edinmeleri sağlanıyor. Ayrıca kursları tamamlayan kadınlar kendi işleri kuruyorlar. Aksaray Belediyesi’nin bu projesinden faydalanan kadınlar elde ettikleri gelir ile aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Toplumun her kesiminden vatandaşa hitap eden insan odaklı projeleri hayata geçiren Aksaray Belediyesi kadınlara ve çocuklara yönelik düzenlediği eğitimler ve etkinliklerle takdir topluyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası