banner
Gündem

‘Kadınların azim ve gayreti her türlü takdiri hak ediyor’

İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal; son 4 ayda özellikler kadınlardan yoğun kurs talebi aldıklarını şu ana kadar 15 bin kursiyer sayısına ulaştıklarını söyledi aksaray halk eğitim merkezi müdürlüğü..

‘Kadınların azim ve gayreti her türlü takdiri hak ediyor’
banner

İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal; son 4 ayda özellikler kadınlardan yoğun kurs talebi aldıklarını şu ana kadar 15 bin kursiyer sayısına ulaştıklarını söyledi

aksaray halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından öğrenci velilerinden gelen talepler doğrultusunda belirlenen uygun okullarda açtığı meslek edindirme kursları ilgi görüyor. kurslara katılan kadınlar siparişle elbise dikiyor, halı dokuyor.

 

vali hamza aydoğdu”nun eşi emine aydoğdu hürriyet mahallesinde bulunan yavuz sultan selim yatılı bölge ortaokulu”nda halk eğitim merkezi müdürlüğü tarafından öğrenci velilerine yönelik açılan konfeksiyon ve halı dokuma atölyelerini ziyaret etti.

 

kadınların açılan kurslarda aldıkları eğitimin ardından üretime katılmaları, ürettiklerini ekonomik değere dönüştürmelerinin çok değerli olduğunu belirten emine aydoğdu; her iki kursa katılım sağlayan ve memnuniyetlerini ifade eden kadınları tebrik etti.

 

‘her zaman yanlarinda olmaya devam edeceĞİz”

 

giyim konfeksiyon ve halı dokuma atölyelerinde kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle bir süre görüşen emine aydoğdu; kursların kendileri için stres attıkları, adeta rehabilite oldukları yerler arasında olduğunu ifade eden kadınlara başarı dileklerini iletti. aydoğdu: “gördüklerimizden bizde büyük memnuniyet duyduk. kadınlarımızın azim ve gayreti her türlü takdiri hak ediyor. bizlerde onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. açılan kurslar kadınlarımız için boş vakitlerini değerlendirme merkezleri olduğu gibi ekonomik olarak kazanım elde ettikleri yerler arasında bulunuyor” dedi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası