banner
Gündem

Kadınların gelir kapısı: ‘Hanımeli Pazarı’

Aksaray Belediyesinin kadınların aile ekonomisine katkıda bulunmaları için hizmete açtığı ‘Hanımeli Pazarı’nda girişimci kadınlar birbirinden farklı ürünler ortaya çıkartmaya devam ediyor.Kadınların emeklerini değerlendirmeleri için hizmete sunulan Hanımeli Pazarı, el işi..

Kadınların gelir kapısı:  ‘Hanımeli Pazarı’
banner

Aksaray Belediyesinin kadınların aile ekonomisine katkıda bulunmaları için hizmete açtığı ‘Hanımeli Pazarı’nda girişimci kadınlar birbirinden farklı ürünler ortaya çıkartmaya devam ediyor.Kadınların emeklerini değerlendirmeleri için hizmete sunulan Hanımeli Pazarı, el işi ve yöresel ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor.

Kadınları her zaman desteklemeye hazır olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Vatandaşlarımız buraya gelerek kadınlarımıza maddi ve manevi destek sağlayabilirler. Şehrimizin girişimci, çalışkan ve başarılı kadınları bu pazarda birbirinden farklı ürünler ortaya çıkartmaya devam ediyorlar. Bizlerde her zaman onları desteklemeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi bünyesinde Cumartesi Semt Pazarı içerisinde kurulan pazar, ev kadınlarına kazanç kapısı olmaya devam ediyor. El emeği ürünlerin yer aldığı pazarda kadınlar, yaptıkları örgü, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantelin yanı sıra yöresel yiyecekleri, kışlık kurutmalık gibi ürünlerin satışını gerçekleştirerek aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Çarşamba günleri erken saatlerde kurulan pazar alanında kadınlar, kendileri için özel olarak oluşturulan stantlarda günün ilerleyen saatlerine kadar satışlarını yapabiliyor. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası