banner
Gündem

‘Kaliteli hizmeti tam zamanında ulaştırıyoruz’

Aksaray Belediyesi ekipleri, acil müdahale gerektiren hizmetleri yerinde tespit ederek sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturduğuyla ilgili açıklamada bulundu. Ekipler, belediyenin sorumluluk alanı içerisinde yer alan acil müdahale..

‘Kaliteli hizmeti tam zamanında ulaştırıyoruz’
banner

Aksaray Belediyesi ekipleri, acil müdahale gerektiren hizmetleri yerinde tespit ederek sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturduğuyla ilgili açıklamada bulundu. Ekipler, belediyenin sorumluluk alanı içerisinde yer alan acil müdahale gereken noktaları tespit edip kısa sürede çözüme kavuşturan adımlar atıldığını bildirdi.

Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden gelenler talepler ile vatandaşların doğrudan ilettiği istekler doğrultusunda ihtiyaç noktalarının konum bilgisini ilgili birimlerle paylaşan belediye ekipleri, yapılması gereken tüm çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıyor. İlgili birime ulaştırılan sorunlar çözüme kavuşturuluyor.

Şehir genelindeki parklarda, kaldırımlarda, duraklarda oturma gruplarında ve ışıklandırmalarında günün her saatinde olumsuzluklar yaşanabiliyor. Bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için harekete geçtiklerini ifade eden belediye ekipleri sorunun olduğu bölgede mobil araçlarla çalışma başlattıklarını bildirdi. Yapılan çalışma metoduyla vatandaşlardan gelen taleplerin kısa süre içerisinde çözülme kavuşturulduğu belirtildi.

Çağrı Merkezi ve sosyal medya hesapları üzerinden gelen taleplerle ilgili yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların istek ve taleplerini kendilerine ulaşmasıyla birlikte çözüme kavuşturmak için çalışma başlatıldığını ifade etti.  Başkan Dinçer açıklamalarında vatandaşlara kaliteli hizmeti tam zamanında vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası