banner
Gündem

Kanser tedavisi gören öğretmene, bin 50 öğrenciden ziyaret

Aksaray’da Göğüs Kanseri tedavisi nedeniyle 1 yıldır okula gidemeyen 40 yaşındaki İngilizce Öğretmeni Ayşegül Erdoğan’ı, yaklaşık bin 50  öğrencisi okul çıkışı bir araya gelerek ziyaret etti. ’24 Kasım Öğretmenler Günü’..

Kanser tedavisi gören öğretmene, bin 50 öğrenciden ziyaret
banner

Aksaray’da Göğüs Kanseri tedavisi nedeniyle 1 yıldır okula gidemeyen 40 yaşındaki İngilizce Öğretmeni Ayşegül Erdoğan’ı, yaklaşık bin 50  öğrencisi okul çıkışı bir araya gelerek ziyaret etti.

’24 Kasım Öğretmenler Günü’ münasebetiyle hazırlanan sürpriz ziyarete, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu eşlik etti. Ayşegül öğretmen, evinin önündeki kalabalığı görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Aksaray’da Piri Mehmet Paşa Ortaokulu’nda görev yapan 7 yıllık İngilizce Öğretmeni Ayşegül Erdoğan 1 yıl önce göğüs kanserine yakalandı. Evinin önünde ‘Ayşegül Hocam Öğretmenler Gününüz kutlu olsun´ pankartı açan öğrencilerini binanın girişinden izleyen Erdoğan, gözyaşlarını tutamadı. Evin kapısını ise aynı okulda okuyan oğlu Hüseyin Erdoğan ile Vali Aydoğdu çaldı.

Evinin giriş kapısından öğrencilerine seslenen Ayşegül Erdoğan, “1 yıldır tedavi görüyorum ve inşallah bitiyor. Tekrardan öğrencilerime kavuşacağım. Çok mutlu oldum. İnanın öğrencilerimin hepsi çok tatlılar, benim için çok büyük moral oldu. Tüm çocuklarıma teşekkür ediyorum iyi ki varsınız” dedi.

Vali Hamza Aydoğdu ise “Bu sürpriz öğrencilerimizin fikriydi. Aksaray’da yönetici olmak mutlulukların en güzeli. Bu organizasyonu Ayşegül hocanın öğrencileri yaptı. Bizler de bu törene katıldık. Burada binden fazla öğrenci var. Öğretmenlerinin gününü kutladılar. İnanılmaz güzel, coşkulu bir manzara var burada. Bu çocuklar bizim bu günümüz ve yarınımız. Bu çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ederim” diye konuştu. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası