banner
Gündem

Kanserde erken teşhis farkındalığı

Aksaray Belediyesi ve KETEM iş birliğinde kadınları rahim ağzı kanseri ve meme kanserine karşı bilinçlendirmek için ‘Erken Teşhis Hayat Kurtarır’ semineri düzenlendi. Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinde düzenlenen seminere yoğun katılım..

Kanserde erken teşhis farkındalığı
banner

Aksaray Belediyesi ve KETEM iş birliğinde kadınları rahim ağzı kanseri ve meme kanserine karşı bilinçlendirmek için ‘Erken Teşhis Hayat Kurtarır’ semineri düzenlendi.

Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinde düzenlenen seminere yoğun katılım sağlandı. Seminerde uzmanlar tarafından kadınlara rahim ağzı ve meme kanserinin belirtilerinin olduğunda yapmaları gerekenleri ve tedavi yöntemlerini anlatıldı.Seminerin devamı 05 Ocak Perşembe günü Selime Sultan Kadın Aktivite merkezinde, 06 Ocak Cuma günü ise Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinde düzenlenecek.

Aksaray Belediyesine bağlı AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminerlere tüm kadınlar davet ediliyor. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası