banner
Gündem

 ‘Kapı kapı, sokak sokak çalışıyoruz’

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini bildiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2023 sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm..

 ‘Kapı kapı, sokak  sokak çalışıyoruz’
banner

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ettiklerini bildiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2023 sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır” dedi.

Her fırsatta vatandaş ve esnaflarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Altınsoy, siyaseti gönül alma, insanlara dokunma ve muhabbetlerine ortak olmak üzere kurduklarını vurguladı.

‘2023 HEDEFLERİMİZE HIZLA YÜRÜMEKTEYİZ’

Seçimden seçime değil, sürekli sahada, milletiyle bir ve beraber olan bir parti olduklarını vurgulayan Başkan Altınsoy, “2023 seçimleri sadece Türkiye için önemli bir seçim değil tüm mazlum milletler için bir dönüm noktasıdır. Bu bilinçle teşkilatımızla birlikte birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bütün köy, belde ve ilçelerimizde kapı kapı, sokak sokak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milletimizin sorunlarını yerinde dinleyip onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Aksaray’ımızda yaptığımız yatırımların, hizmetlerin karşılığını sahada görmekteyiz. Şu ana kadar elde edilen kazanımların devamlılığı içinde bu bilinçle 2023 hedeflerimize hızla yürümekteyiz. Uluslararası karar vericiler tarafından oluşturulan birbirine benzemez 6+1 masanın tek derdi liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak ve onun milletimize ülkemize kazandırdıklarını yok etmek. Biz de buna karşı Cumhur İttifakı’mız ve aziz milletimizle birlikte güçlü refleksi göstereceğiz. Bu şekilde her platformda ‘Dünya beşten büyüktür’ söylemiyle güçlü diplomasisiyle tüm dünyada bir uyanışa vesilen olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğimiz destek tüm Türkiye’de yankılanacak inşallah” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası