banner
Siyaset

Karaüzüm, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı

Zafer Partisi eski İl Başkanı Resul Karaüzüm, kısa süre önce geçiş yaptığı İYİ Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Aksaray’a hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Karaüzüm, “Şehrimizin makbuz tarihini hep..

Karaüzüm, İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı
banner

Zafer Partisi eski İl Başkanı Resul Karaüzüm, kısa süre önce geçiş yaptığı İYİ Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Aksaray’a hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Karaüzüm, “Şehrimizin makbuz tarihini hep birlikte el ele iyi ve cesur yürekli insanlarla birlik ve beraberlik içerisinde değiştirmek istiyoruz. Buraya sembolik bir sandıkla geldik arkadaşlar, bu sandık tabi ki öncelikle Aksaray’ı ve halkımızı ilgilendiriyor. Bu sandık bizim değişimimizin anahtarı. Bu sandığa atılan her oyu mevcut siyasal iktidar, o atılan kâğıt parçasından zarftan ibaret görüyor. Fakat biz bunu böyle görmüyoruz. Biz bunu insanımızın sorunlarına, dertlerine çözüm olarak görüyoruz. Bu sandıkla beraber hep birlikte el ele omuz omuza yürek yüreğe olacağız” dedi.

EREL ‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Aday adaylığı açıklama programına katılan Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, ‘Biz büyük bir aileyiz’ dedi.  Tek sevdalarının Türkiye ve Aksaray olduğunu söyleyen Erel; “Aksaray’a ne verebiliriz, Türkiye’ye ne verebiliriz, gelecek nesillere ne verebiliriz kaygısıyla, düşüncesiyle ve endişesiyle buradayız. Menfaat makam mevki peşinde koşmayan bu memleketi, bu Aksaray’ı, bu vatanı, bu bayrağı gerçekten karşılıksız ve gönülden seven insanlarla birlikte yol yürümenin mutluluğu içerisindeyiz. Aday adaylarının yanında olmak bana mutluluk veriyor. Gelecek günlerde de yine Aksaray’ın mümtaz şahsiyetleri ile birlikte Allah’ın izni ile sizlere aday adaylarımızı tanıtacağız. Bu tablo gösteriyor ki İYİ Parti iktidara geliyor” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası