banner
Gündem

Kardeş şehirde iftar

AKSARAY BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR KAHRAMANMARAŞ’TA TOPLU İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta yaraların hızla sarılması için birçok çalışma gerçekleştiren Aksaray Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam..

Kardeş şehirde iftar
banner

AKSARAY BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR KAHRAMANMARAŞ’TA TOPLU İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta yaraların hızla sarılması için birçok çalışma gerçekleştiren Aksaray Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) bin 500 kişilik iftar programı düzenledi.

Depremzedelere ev sahipliği yapan KSÜ Avşar Yerleşkesinde düzenlenen iftar programına KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Orhan Doğan, Genel Sekreter Ali Rıza Bekler, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Yöneticileri ve Aksaray Belediyesi Meclis Üyesi Cem Elibol, gönüllü çalışanlar ve vatandaşlar katıldı.

Aksaray’da Ramazan ayının coşkusunu ve heyecanını yaşatmak için çeşitli sosyal ve kültürel organizasyonlar düzenleyen Aksaray Belediyesi, aynı organizasyonları Kardeş Şehir Kahramanmaraş’ta da düzenliyor.

Aksaray Belediyesinin depremzede vatandaşların geçici barınma ihtiyacını karşılamak için kurduğu çadır kentlerde yaşayan depremzedelerin buluştuğu iftar sofrasında yüzler gülüyor. İftar programına katılan misafirlere Aksaray’ın yöresel lezzeti olan Tahinli Pide ikram ediliyor. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası