banner
Gündem

Karnesini getirene sinema bileti hediye

Aksaray Belediyesi olarak yıl boyunca olduğu gibi yarıyıl tatilinde de öğrenciler için etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Dinçer, karnesini getiren öğrencilere ücretsiz sinema bileti hediye edileceğinin müjdesini verdi. Belediye Başkanı Dr. Evren..

Karnesini getirene sinema bileti hediye
banner

Aksaray Belediyesi olarak yıl boyunca olduğu gibi yarıyıl tatilinde de öğrenciler için etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Dinçer, karnesini getiren öğrencilere ücretsiz sinema bileti hediye edileceğinin müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2022-2023 eğitim- öğretim yılının 1. dönemini tamamlayan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Başkan Dinçer, yarıyıl tatilinde ‘Karneni Getir Sinema Biletini Götür’ etkinliğiyle öğrencilere ücretsiz sinema bileti vereceklerini duyurdu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilerin yarıyıl tatilin en verimli şekilde geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Sinema biletleri Park Site Alışveriş Merkezi içerisinde Aksaray Belediyesine ait Çocuk Aktivite Merkezinde bugün verilmeye başlanılacak.

Aksaray Belediyesi tarafından “Karneni Getir Sinema Biletini Götür” etkinliği kapsamında verilecek olan ücretsiz biletler 25 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak. Öğrenciler ücretsiz olarak aldıkları biletlerle ‘Rafadan Tayfa- Galaktik Tayfa ve Tay Filmlerini’ ücretsiz olarak izleyebilecek.

Ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrencilerin aldıkları eğitimle donanımlı bireyler olarak yetiştiğini söyleyen Başkan Dinçer, “Geleceğimizin teminatı olan sizlerin iyi ve güzel eğitim almaları gerekiyor. Biz de bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tatilinizi çok iyi değerlendirmenizi, dinlenirken bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası