banner
Siyaset

Kaşlı, ‘Biz önce ülkem ve milletim diyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayları Ramazan Kaşlı beraberinde milletvekili adayları Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti…

Kaşlı, ‘Biz önce ülkem ve milletim diyoruz’
banner

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayları Ramazan Kaşlı beraberinde milletvekili adayları Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Esnafların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyleyen Kaşlı,  “Siyaset bir yarıştır ama ülke ve millet sevgisi siyaset üstü bir olgudur. Bizim düsturumuz bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin de sürekli vurguladığı önce ülkem ve milletim düsturudur.  Halkımızın bizi kucaklaması bu güvenin eseridir. Biz tüm samimiyetimizle ve irademizle milletimiz için, Aksaray’ımız için her türlü mücadeleyi verdik ve vermeye devam edeceğiz. Aksaraylı hemşehrilerimiz bizi tamamen kabul etmiş durumda. Çok samimi bir şekilde hissediyoruz bunu. MHP’nin 4 vekil adayı da Aksaraylılar tarafından karşılık buldu. Aksaray’da partimize son zamanların en yüksek teveccühü var. Bu kadar büyük bir coşkuyu ve sevgiyi Aksaray’da ilk defa hissediyoruz. Cumhur İttifakı olarak Aksaray’da 4-0 yapacağız. 4 milletvekilimizi de Ankara’ya uğurlayacağız” dedi.

Ziyaretler esnasında TOGG baskılı tişört ve tulum giyen esnaflara denk gelen Kaşlı, “Cumhur İttifakı iradesi yerli ve millidir. Yerli ve milli üretimlerimizin Türk milleti nezdinde kabul görmesi gurur kaynağımızdır. İnşallah TOGG Aksaray sokaklarında gezmeye başladığında bu gururumuz arşa çıkacaktır. Aksaray’ım bölücülerin izinde, yerli ve milli üretimlere sekte vurmak isteyenlere gerekli cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta verecektir” diye konuştu. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası