banner
Siyaset

Kaşlı, ‘Çiftçi olmadan olmaz’

MHP Aksaray Milletvekili Adaylarından Ramazan Kaşlı ve Çiğdem Er, beraberindeki heyetleAksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin’i ziyaret ederek, MHP’nin tarım politikaları konusunda..

Kaşlı, ‘Çiftçi olmadan olmaz’
banner

MHP Aksaray Milletvekili Adaylarından Ramazan Kaşlı ve Çiğdem Er, beraberindeki heyetleAksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Aksaray Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin’i ziyaret ederek, MHP’nin tarım politikaları konusunda açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanında da lider ülkeler arasında olduğunu ifade eden Kaşlı, “Sanayide, üretimde, tarımda, hayvancılıkta, ihracatta, yatırımda, ekonomik büyümede, yerli ve milli silah sanayinde gücüne güç katmış bir Türkiye için aziz milletim sıra sende. 14 Mayıs’ta her alanda güçlü Türkiye için milletimiz en doğru kararı verecektir” dedi.

“Çiftçi olmadan doymamız, tarım olmadan beslenmemiz mümkün değildir” diyen Kaşlı, Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da tarım ve hayvancılıkta ürünün arz ve talebini dikkate alan desteklemeler yapıldığını söyledi.

Aksaray’ın, Cumhur İttifakı iradesiyle adeta bir tarım kenti haline geldiğini ve özellikle üretim anlamında yeni yatırımların da planlanmasıyla Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta Türkiye’nin etkin şehirleri arasında yer alacağını vurgulayan Kaşlı, “MHP, tarım sektörünü Türkiye’nin varoluş mücadelesini temel taşı olarak değerlendirmektedir. Ekilebilir tarım arazilerini genişletmek ve çiftçilerimizi desteklemek zorundayız. Tarım sektörünün yüksek verimlilikle, teknoloji kullanabilen, ihracat kapasitesi yüksek bir yapıya kavuşturulması esastır. Çiftçilerimize sağlanacak destek arz ve talebi dikkate alan, refah artışı sağlayan, üretim maliyetini gözeten bir anlayış benimseyeceğiz. Yüksek verim alınabilecek, kaliteli; fide, tohum, damızlık hayvan geliştirilmesinidaha fazla destekleyeceğiz. Tarımsal ürünlerin çeşitlendirilmesi, verim ve kalitenin yükseltilmesi, istihdam sağlanması, marka olarak pazarlanmasına dayalı yapılanma oluşturacağız. Tarım-sanayi entegrasyonun sağlandığı tarım kentleri kuracağız. Hem doyacağız, hem doyuracağız, hem de kendi kendimize yeten bir ülke olacağız. Cumhur İttifakı iradesiyle her alanda olduğu gibi tarımda da yerli ve milli adımlarla Türkiye’nin 2’nci yüzyılında her alanda söz sahibi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası