banner
Siyaset

Kaşlı, ‘KAAN, Türk milletinin gücünü dünyaya gösterdi’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde iş insanları ve fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya geldi.  Aksaray’ın üretim ve ihracat anlamında Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden..

Kaşlı, ‘KAAN, Türk milletinin gücünü dünyaya gösterdi’
banner

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde iş insanları ve fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya geldi.  Aksaray’ın üretim ve ihracat anlamında Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden olduğunu söyleyen Kaşlı, özellikle Cumhur İttifakı iradesiyle atılan adımlar neticesinde gerek yeni yatırımların gerekse istihdam oranlarının arttığını vurguladı. OSB ziyaretindeki temaslarında yerli ve milli savunma sistemlerine dikkat çeken Kaşlı, özellikle KAAN ile Türk milletinin gücünün tüm dünyaya gösterildiğini belirtti.

‘HER ALANDA ÜRETEN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İNŞA EDİYORUZ’

Aksaray’ı her fırsatta mecliste dile getirmeye ve ön planda tutmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Kaşlı, “Mecliste organize sanayi bölgemizin tanıtılması, yeni yatırımlar konusunda her zaman akıllarda kalması adına birçok konuşma yaptım. Sanayimizle ilgili son gelişmeleri gerek meclis genel kurullarında gerekse gündem dışı söz alarak yaptığım konuşmalarda hep zihinlerde tutma gayretinde oldum. Otomotiv, çelik silo, tekstil, mobilya ile gıda sektörleri başta olmak üzere birçok alanda yüksek üretim hacmiyle ve ihracat oranıyla Aksaray’ımız ülke ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Ziyaret ettiğimiz fabrikalarda yapılan üretimler bunu net bir şekilde gösteriyor. Biz çarkların durmaması için lider ülke Türkiye vizyonunda ülkemizin geleceğini inşa ediyoruz. Her alanda üreten güçlü Türkiye için Türk milletinin Cumhur İttifakı’nda kenetlenmesi gerektiğini söylüyoruz” dedi.

‘MİLLETİMİZ MİLLİ DURUŞLA 14 MAYIS’TA GEREKENİ YAPACAK’

Cumhur İttifakı iradesiyle atılan adımlar sayesinde Türkiye’nin uluslararası arenada her alanda kendini kanıtlamış güçlü bir ülke imajına kavuştuğunu vurgulayan Kaşlı, “Bayraktar TB-2 ve ANKA ile uluslararası arenada göğsümüz kabarırken, Kızıl Elma havalandı ve Türkiye şahlanışa geçti. Bunlar bize yetmez. Biz tam bağımsız bir Türkiye mücadelesi veriyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin ilk milli savaş uçağı olan ve Milli Muharip Uçak Projesi kapsamında geliştirilen TF-X savaş uçağının yani KAAN’ın görücüye çıkması Cumhur İttifakı’nın Türkiye Yüzyılı vizyonunda ne kadar kararlı, yerli ve milli savunma sistemleri ile dünyada süper güç olma idealinde ne kadar net olduğunu gösteriyor. Biz bu yüzden diyoruz ki ‘Adayımız belli kararımız net’. Ben Aksaray halkından da Türkiye’nin 2. Yüzyılına girdiğimiz bu süreçte bu hedef ve ideallerin gerçekleşmesi arzusuyla bir oy sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy bilge liderimiz Devlet Bahçeli’ye yani MHP’ye vermesini istiyorum. İstikrarlı, güçlü ve tam bağımsız Türkiye için Cumhur İttifakı’nı desteklemelerini istiyorum. İnanıyorum ki Türk milleti 14 Mayıs’ta milli bir duruş sergileyerek kararını verecektir” diye konuştu.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası