banner
Gündem

Kaşlı Malezya ve Endonezya G20 zirvesine gidiyor

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Endonezya’da yapılacak olan 8’nci G20 Parlamento Başkanları zirvesine katılmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Grubunu temsilen TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığında 3-7 Ekim tarihlerini kapsayan Malezya..

Kaşlı Malezya ve Endonezya G20 zirvesine gidiyor
banner
Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Endonezya’da yapılacak olan 8’nci G20 Parlamento Başkanları zirvesine katılmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Grubunu temsilen TBMM Başkanı Mustafa Şentop başkanlığında 3-7 Ekim tarihlerini kapsayan Malezya ve Endonezya ziyaretini gerçekleştirecek.
Ziyaretlerin icra edilmesinin gayesinden bahseden Kaşlı, “Hiç şüphesiz bölgesinde aktör güç haline gelen ülkemizin 2023 ve 2053 vizyonunu, tarihi misyonumuza bütünleştirerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 5 Kasım 2000 yılında ‘Yüz Yıllık Buluşma’ temalı büyük kongrede hedef olarak ortaya koyduğu ‘Dünyada Lider Ülke Türkiye’ hedefini gerçekleştirmiş bir Türkiye için hiç yorulmadan, yılmadan mücadelemize yön vermektir. Atılan her adımın en önemli ve asli gayesi gelecek  nesillerimize müreffeh, kalkınmış güçlü ve lider bir ülke bırakmak olacaktır” şeklinde konuştu. (Haber Bülteni)
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası