banner
Siyaset

Kaşlı, ‘Parti ayrımı yapmaksızın Aksaray halkının hizmetindeyiz’  

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için ziyaretlerini sürdüren MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Gülağaç ve Güzelyurt ilçeleri ile  Gülpınar ve Demirci beldelerinde esnaflarla..

Kaşlı, ‘Parti ayrımı yapmaksızın  Aksaray halkının hizmetindeyiz’  
banner

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için ziyaretlerini sürdüren MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Gülağaç ve Güzelyurt ilçeleri ile  Gülpınar ve Demirci beldelerinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde 14 Mayıs seçimlerinde partilerine gösterilen teveccühe teşekkür eden Kaşlı, “Aksaray milletvekili olarak 27. Dönemde parti ayrımı yapmaksızın tüm Aksaray halkına hizmet etmek için gayret gösterdik. 28. Dönemde de aynı düsturla Aksaray’ımızın her bir köşesine hizmet için elimizden geleni yapacağız” dedi.

‘TURİZM ALANINDA AKSARAY’A DEĞER KATACAK PROJELER İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Güzelyurt’un Aksaray turizmi açısından oldukça önemli bir konumda olduğunu vurgulayan Kaşlı, bu noktada gerek Ihlara Vadisi gerek Selime Katedrali ve diğer tüm turistik alanlar için mecliste birçok hususu gündeme taşıdıklarını söyledi.  Kaşlı, “Kapadokya’nın giriş kapısı Ihlara Vadisi’ne seyir terası yapılması, karşılama alanının daha işlevsel hale getirilmesi, teleferik ya da asansör gibi yapılarla ziyaretlerin artırılmasını sağlayacak birçok projenin yapılabileceğini mecliste çok defa dile getirdik. Tarih ve doğanın iç içe geçtiği, açık hava müzesi niteliğindeki Ihlara Vadisi ve diğer tarihi miraslarımızın korunmaya alınmasını temin edebilmek için Kapadokya Alan Başkanlığının sınırlarının genişletilmesini söyledik. Aksaray merkezli müstakil bir alan başkanlığının kurulması gerekliliğini Kültür ve Turizm Bakanımızdan Aksaraylı hemşehrilerim adına talep ettik. İnşallah yeni dönemde bölgemizin turizm anlamındaki yatırımlarını artırmak ve yeni projeler kazandırılmasını sağlamak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.

‘MHP 14 MAYIS SEÇİMLERİNDE CİDDİ BİR BAŞARIYA ULAŞMIŞTIR’

Her zaman Aksaray sevdasıyla Aksaray halkının huzuruna çıktıklarını dile getiren Kaşlı, “MHP Türkiye genelinde ve Aksaray’ımızda ciddi bir başarıya ulaşmıştır. Aldığımız oy oranlarından ziyade ziyaret ettiğimiz her yerde halkımızın bize gösterdiği ilgi bunu net bir şekilde göstermektedir. Aksaray’da 54 yıllık tarihimizde bir yasama yılında milletvekili çıkarmışız ama diğer yasama yılında milletvekili çıkaramamışız. İlk kez Aksaray’da iki yasama yılında da vekil çıkardık. İlk kez üst üste iki dönem partimiz milletvekili çıkararak Aksaray’ın siyasi tarihine geçmiştir. Oy oranlarımız artmıştır. Bu halkımızın MHP’ye olan güvenini göstermektedir. 7 düvelin, 7 partinin birleşerek karşımızda durduğu bu süreçte bunu başarmak bir zaferdir. İnşallah halkımız 28 Mayıs’ta Cumhur İttifakı iradesiyle destek verdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçerek bu zaferimizi daha üst noktaya çıkaracaktır. Bizim tek derdimiz ülkemiz ve şehrimizdir. Artık MHP Türk siyasetine yön veren etkin bir güçtür. Gücümüz ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda sizlerden aldığımız destektir. Türkiye’nin 2. Yüzyılında yapacağımız hamlelerle artık bunu tüm dünyaya göstereceğiz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası