banner
Siyaset

Kaşlı; “Partimiz, algı tuzağı kuranların ezberlerini bozdu’

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Eskil ve Ortaköy ilçelerini..

Kaşlı; “Partimiz, algı tuzağı kuranların ezberlerini bozdu’
banner

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Eskil ve Ortaköy ilçelerini ziyaret eden Kaşlı ve beraberindeki MHP heyeti 14 Mayıs seçimlerinde partilerine verilen destek için teşekkürlerini iletti. Kaşlı, Aksaray’ın her bölgesinde MHP’nin oy oranını artırdığını, millet iradesinin Cumhur İttifakı’ndan yana olduğunu aktardı.

‘ESKİL BİZİ BAĞRINA BASTI’

14 Mayıs seçimlerinde Aksaray’da oy oranını artırdıklarını ve özellikle Eskil’de birinci parti olarak rekor kırdıklarını söyledi. Kaşlı, “Her ilçede, beldede, köyde, merkezde, çarşıda, pazarda MHP seçmenlerden büyük teveccüh görmüştür. MHP sicili temiz ve kurumsal bir partidir. 4 adayımızla temas ettiğimiz her bölgede seçmenlerin sevgisiyle karşılandık ve bu sevgi sandıklara da yansıdı. Kamuoyunu yanıltmaya çalışan araştırmacıların ezberlerini bozduk. Özellikle Aksaray’ın Eskil ilçesinde MHP rekor bir oy oranına ulaşmıştır. Bir önceki genel seçimlere göre oy oranını 15 puan artırmıştır. Bunda şüphesiz 2. Sıra adayımız Mustafa Zavlak’ın partimizle örtüşen temiz kimliği etkili olmuştur. 2018 yılında yapılan genel seçimlerde 2 bin 952 oy aldığımız Eskil’de 14 Mayıs 2023 seçimlerinde 7 bin 627 oy aldık. Yüzde 19,10 olan oy oranımızı yüzde 44,61 oranına yükselttik” dedi.

‘ORTAKÖY HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Ortaköy’de de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek teşekkürlerini ileten Kaşlı, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe’yi de makamında ziyaret etti. Ortaköy’de de oy oranını artırdıklarını ve Ortaköy halkının Cumhur İttifakı’na büyük destek verdiğini dile getiren Kaşlı, “2018 seçimlerinde 3 bin 757 oy aldığımız Ortaköy’de 2023 seçimlerinde 4 bin 564 oy aldık. Yüzde 19,91 olan oy oranımızı yüzde 24,14 oranına yükselttik ve Ortaköy’de 2. Parti olduk. Biz ‘Lider Ülke Türkiye’ vizyonunda Cumhur İttifakı iradesiyle halkımızın huzurundayız. 14 Mayıs’ta gösterilen teveccühün 28 Mayıs’ta daha yüksek seviyelere çıkacağına ve Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine inancımız tamdır” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası