banner
Siyaset

Kaşlı, ‘Türkiye’miz 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na sahip çıkacak’

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, yapılan ilçe ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına dikkat çekti. Türkiye’nin laik ve demokratik bir ülke olduğunu belirten Kaşlı, seçimler hakkında..

Kaşlı, ‘Türkiye’miz 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na sahip çıkacak’
banner

MHP 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, yapılan ilçe ziyaretinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına dikkat çekti.

Türkiye’nin laik ve demokratik bir ülke olduğunu belirten Kaşlı, seçimler hakkında konuştu. Kaşlı, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin hiçbir sorun çıkmadan tamamlanacağına inandığını belirtti.

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağını söyleyen Kaşlı, “Seçimde kazanmak da vardır, kaybetmek de vardır. Önemli olan bu süreci saygılı ve sağduyulu bir şekilde gerçekleştirmektir. Devlet Bahçeli’nin belirttiği üzere demokratik olgunlukta, sakin ve huzurlu bir seçim diliyorum” dedi.

Yurtdışında yaşayan vatandaşların oy kullanmaya başladığının altını çizen Kaşlı, “Vatandaşlarımız oylarını bekletmeden kullanmalıdır. Yurtdışında yaşan her bir vatandaşımız oy kullanmalıdır. Türkiye’nin geleceği ve bekası buna bağlıdır. Aksaray’a bağlı olarak yurtdışında yaşayan çok sayıda vatandaşımız var. İngiltere, Hollanda ve Almanya ülkeleri başta olmak üzere bu ülkelerde yaşayan vatandaşlarımızın oyları gelecek Türkiye için çok değerlidir. Türkiye’nin 2. Yüzyılı ölümsüz olacaktır” dedi.

Kaşlı, Aksaray’da nüfusa kayıtlı olan ancak yurtdışında yaşayan vatandaşların oy kullanma sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini ve bunun vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdi.

Türkiye’nin yeni yüzyıla hazır olduğunu söyleyen Ramazan Kaşlı, “Bu yüzyılda yapmamıza izin verilmeyen, veto konulan her şeyi hayata geçireceğiz. Vatanımıza ve milletimize sahip çıkacağız ve kendimiz üreterek Türk’ün gücünü yurt içinde ve yurt dışında bulunan her bir düşmanımıza göstereceğiz” dedi.

Karadeniz gazı devreye alındıktan sonra muhalefetin eleştiri oklarının Cumhur İttifakı’na döndüğünü söyleyen Kaşlı, “Milletimize hayırlı ve uğurlu olacak işler yapıyoruz. Türkiye’yi kalkındıracak hamlelerde bulunuyoruz ancak muhalefet bunu engellemeye çalışıyor” dedi.

Türkiye’nin en ufak bir gelişim hamlesinde yerli ve yabancı düşmanların saldırıya geçtiğini belirten Kaşlı, “Bu bir sorundur. Bizim zaferlerimiz onları mutlu etmiyor. İntikam istiyorlar. Toplu halde saldırı düzenleyerek bizi çökertmeye çalışıyorlar” diyerek muhalefetin açık hedefleri olduğunu vurguladı.

‘MUHALEFET BİR YALANLA BAŞLIYOR BİN YALANLA DEVAM EDİYOR’

Muhalefetin en büyük sorununun gerçek dışı söylemler olduğunu belirten Kaşlı, “Türkiye’nin büyük bir sorunu muhalefettir. Devlet Bahçeli’nin Niğde mitinginde belirttiği üzere öncelikle muhalefet sorunu çözülmelidir. Hangi muhalefet yerli ve milli zafere karşı çıkar” dedi.

Muhalefet ile ilgili açıklamalar yapan Kaşlı, “Vatanımız tektir ve adı da Türkiye’dir. Milletimiz de tektir ve adı Türk’tür. Cumhur İttifakı olarak her sorunun altından başarıyla kalkabildik. Başka bir ülkemiz ve gidecek herhangi bir yerimiz yok. Muhalefet bir yalanla başlayarak bin yalanla devam ediyor. Her şey ortaya çıkınca da geri adım atıyorlar. Böyle bir şey mi var? Ya sözünün arkasında duracaksın ya da yalan söylemeyeceksin” şeklinde konuştu.

Ramazan Kaşlı, sözlerini “Türk milleti Türkiye’den ve Türklükten vazgeçmez. 100 yıldır var olan Türk, ilelebet var olacaktır. Bizim kendimizden başka dostumuz yok ancak düşmanımız çok. Savaşmalı ve gereken cevabı sandıkta vermeliyiz. Türkiye 14 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecektir” diyerek sonlandırdı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası