banner
Spor

Kaşlı’dan modern stadyum için önerge

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, TFF 3. Ligde mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor’a yakışır, uluslararası futbol müsabakalarına uygun yeni bir futbol stadyum çalışması olup olmadığı, var ise stadyumun ihale inşaat ve..

Kaşlı’dan modern stadyum için önerge
banner

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, TFF 3. Ligde mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor’a yakışır, uluslararası futbol müsabakalarına uygun yeni bir futbol stadyum çalışması olup olmadığı, var ise stadyumun ihale inşaat ve teslim süreçlerinin ne zaman yapılmasının planlandığı ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na soru önergesi verdi.

Soru önergesi metnini sosyal medya hesaplarından paylaşan Kaşlı, “TFF 3. Ligde mücadele eden 68 Aksaray Belediyespor, Aksaray’da maçlarını 2-5 bin arası seyirci kapasiteli stadyumda oynamaktadır. Kazansa da kaybetse de taraftarı güçlü ve dinamik bir yapıya sahip olan takımımız için mevcut stadyum maalesef şehir stadı niteliklerini taşımamakta ve Aksaray’ımıza yetmemektedir. Aksaray’ımıza Karaman ve Afyondaki stadyumların benzeri olan 15 bin kişi kapasiteli yeni bir futbol stadyumu yapılması elzemdir. Takımımızın iyi bir statta müsabakalarını oynaması hem futbol takımının başarısında önemli bir etken olacak hem de futbol severlere büyük hizmet sağlayacaktır. Aksaray ilimizde uluslararası futbol müsabakalarına uygun yeni bir futbol stadyumunun yapılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Aksaray-Konya yolu üzerinde Yapılcan Mahallesinde bulunan toplam 126 bin 500 metrekarelik arazinin tahsis edildiğini bilmekteyiz.  Bu bağlamda; Bakanlığınızca, Aksaray ilimizin 2. Lig yolunda ilerleyen 68 Aksaray Belediyespor’a yakışır yeni bir stadyum çalışması var mıdır? Var ise stadyumun ihale inşaat ve teslim süreçlerinin ne zaman yapılması planlanmaktadır” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası