banner
Siyaset

‘Kavga ve basit tartışmalar hiç kimseye hayır getirmez’

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, 14 Mayıs seçimlerinin demokrasiye yakışır ve seviyeli bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu. ‘Seçim ortamında kavgalardan uzak duralım’ çağrısında bulunan Çölkesen, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Siyasi..

‘Kavga ve basit tartışmalar hiç kimseye hayır getirmez’
banner

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, 14 Mayıs seçimlerinin demokrasiye yakışır ve seviyeli bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu. ‘Seçim ortamında kavgalardan uzak duralım’ çağrısında bulunan Çölkesen, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Siyasi partiler olarak seçim ortamında kavgalardan ve olumsuzluklardan uzak duralım. Hepimiz sağduyulu olarak, sabır ve olgunluk çizgisinden ayrılmadan medeni bir seçim olması için çalışalım. MHP Aksaray İl Başkanlığı olarak tüm teşkilatlarımıza sakin bir ortamda seçim yapılması gerektiğini, kavgaların ve basit tartışmaların kimseye hayır getirmeyeceğini sürekli hatırlatmaktayız. İlimizde ve ülkemizde herhangi bir sorun yaşanmadan, seviyeli bir ortamda seçimlerin yapılacağına olan inancımız tamdır. Bu düşüncelerle vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.”  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası