banner
Gündem

‘Kazakistan ve Türkiye kardeş iki devlettir’

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Büyükelçi Sapiyev ile sohbet eden Dinçer, Aksaray’ın tarihi kültürel değerleri ve turistik alanları hakkında bilgi verdi. Aksaray’da..

‘Kazakistan ve Türkiye kardeş iki devlettir’
banner

Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Büyükelçi Sapiyev ile sohbet eden Dinçer, Aksaray’ın tarihi kültürel değerleri ve turistik alanları hakkında bilgi verdi.

Aksaray’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sapiyev, Aksaray’ın konumu itibariyle Türkiye’nin merkezinde bulunduğuna dikkat çekti. Şehrin gelişen sanayisi, tarım alanları ve barındırdığı tabiat ve kültür zenginlikleriyle ön plana çıktığını söyledi. Sapiyev, Dinçer’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Büyükelçi Sapiyev’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Dinçer, iki kardeş ülkenin ilişkilerinin her geçen gün daha da ileriye doğru ilerlemesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Dinçer, Kazakistan halkını Aksaray’ı tanımaya davet etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası