banner
Siyaset

Keleş ve Ertürk esnaf ziyaretinde bulundu

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş beraberinde Aksaray Milletvekili A. Adayı Ali Abbas Ertürk ve parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Keleş, afaki fiyat artışlarının esnaflarla vatandaşları karşı..

Keleş ve Ertürk esnaf ziyaretinde bulundu
banner

CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş beraberinde Aksaray Milletvekili A. Adayı Ali Abbas Ertürk ve parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Keleş, afaki fiyat artışlarının esnaflarla vatandaşları karşı karşıya getirdiğini, esnafın satış yapamamaktan, vatandaşların ise ürün alamamaktan dertli olduklarını söyledi. Keleş, “Esnafımız ürününü yüksek maliyetlerle almak zorunda kalınca vatandaşlarımızın da cebinden çıkan para artıyor. Enflasyon kontrol edilemez biçimde artmaya devam ediyor. Esnafımız da dertli vatandaşımız da. Ama kimse umudunu kaybetmesin; iktidara gelmemize çok az kaldı. Herkesin yüzünün güldüğü güzel günler çok yakın” dedi.

‘EKONOMİK SORUN ARTIK SOSYAL BİR YARA OLDU’

Ali Abbas Ertürk ise yaşanan ekonomik problemlerin artık toplumsal bir sorun yumağına dönüştüğünü ifade etti. Zamların hem esnafların hem de vatandaşların belini büktüğünü kaydeden Ertürk, “İktidar sahiplerinin keyfi yerinde olabilir ama vatandaşlarımız için durum çok vahim. Esnaf sattığı ürünü aynı fiyata yerine koyamıyor, toptancı çekle veya senetle değil nakit parayla çalışıyor, krediler birikmiş, ödemeler yapılamıyor, maliyetler neredeyse gün içinde birkaç kez farklılaşıyor… İçinde bulunduğumuz bu sorunu sadece ekonomik kriz olarak adlandırmak eksik kalır; bu artık sosyal bir yaraya dönüşmüş durumda” dedi. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası