banner
Gündem

‘Kentimizi mutlu çocukların şehri yapacağız’

belediye başkanı dr. evren dinçer, yeni nesil parkların çocukların kendilerini geliştirebilmeleri ve vatandaşların aileleriyle birlikte hoş zaman geçirebilmeleri için hayata geçirildiğini bildirirken çocukların bu parkları severek kullandığını ifade etti. aksaray..

‘Kentimizi mutlu  çocukların şehri  yapacağız’
banner

belediye başkanı dr. evren dinçer, yeni nesil parkların çocukların kendilerini geliştirebilmeleri ve vatandaşların aileleriyle birlikte hoş zaman geçirebilmeleri için hayata geçirildiğini bildirirken çocukların bu parkları severek kullandığını ifade etti.

aksaray belediyesi tarafından mahallelerde bulunan eskimiş ve yıpranmış parkların yenilenmesine yönelik çalışmalar başlatılmıştı. başkan dinçer”in talimatları ile mevcut parklardaki oyun alanları yenilenerek güvenli hale gelmesi için ışıklandırma çalışması yapıldı. park eksikliği olan mahallelere ise 3 buçuk yılda 26 yeni oyun parkı yapıldı. yeni yapılan parklara alışılmış oyun gruplarının dışında yeni nesil oyun grupları yerleştirildi.

çocukların fiziksel, bilişsel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak biçimde tasarlanan yeni nesil oyun grupları ve spor aletleri ilgi odağı oldu. parklarda yapılan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmasıyla da görsel bir şölen sunuldu.

Şehre kazandırılan yeni parklarla ilgili açıklamalarda bulunan dinçer şu açıklamalarda bulundu: “çocuklarımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak ve onların güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini sağlamak için birbirinden güzel parkları şehrimize kazandırdık. kentimizi mutlu çocukların şehri yapmak için her mahalleye çağın şartlarına uygun keyifli ve güvenli bir ortamda vakit geçirilebilecek olan parklarını yeniledik. park eksikliği yaşanan mahallelerdeki eksiklikleri giderdik. bir şehirde çocuklar gülüyorsa o şehir mutludur. yavrularımızın en tabi hakları olan oyun oynama imkânını sağlamak için yeni parklar yapmaya devam edeceğiz" dedi. (haber bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası