banner
Asayiş

Kiracı ev sahibi kavgasında 1 tutuklama

Aksaray’da geçtiğimiz günlerde kiracı ile ev sahibi arasında aidat yüzünden çıkan kavgada ev sahibi Fevzi A (30)’nın ağabeyi İsmail A (37), kiracının abisi Yaşar Ö. tarafından silahla yaralanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin..

Kiracı ev sahibi kavgasında 1 tutuklama
banner

Aksaray’da geçtiğimiz günlerde kiracı ile ev sahibi arasında aidat yüzünden çıkan kavgada ev sahibi Fevzi A (30)’nın ağabeyi İsmail A (37), kiracının abisi Yaşar Ö. tarafından silahla yaralanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yaşar Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 19 Kasım günü Hasas Mahallesi 6641 Sokak’ta, 4 katlı bir binanın 2’nci katında meydana geldi. Kısa süre önce kira zammı nedeniyle tartışan Fevzi A. ile kiracısı Yunus E. Ö.(27) arasında bu kez de aidat yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tarafların yakınları da olaya dahil oldu.

Yaşar Ö.,  İsmail A’yı tabancayla sol kolundan vurdu.  İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı.

Tedavisinin ardından gözaltına alınan Yaşar Ö.,tutuklandı.

Tedavisi tamamlanan İsmail A. ilk ifadesinde, “Kavgada tabancayı göğsüme doğrultulduğunu görünce kolumla kendimi korumaya aldım. Kurşun koluma girmese göğsüme girecekti. Kolumdan yaralanarak hayatta kaldım” dediği belirtildi. Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası