banner
Esnaf

Kiralık araç sektörü, araç filosunu yenileyemedi

son günlerde artan ikinci el araç fiyatları, araç kiralama şirketlerini de zorluyor.  filolarını yenileyemediklerini ifade eden kiralama işletmeleri sektörün zor bir dönemde olduğunu aktardı.  aksaray”da 15 yıldır oto kiralama sektöründe..

Kiralık araç sektörü, araç filosunu yenileyemedi
banner
son günlerde artan ikinci el araç fiyatları, araç kiralama şirketlerini de zorluyor.  filolarını yenileyemediklerini ifade eden kiralama işletmeleri sektörün zor bir dönemde olduğunu aktardı. 
aksaray”da 15 yıldır oto kiralama sektöründe hizmet veren hüseyin baltacı, sektör hakkında bilgiler verdi. esnaf baltacı, “oto kiralama sektöründe müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için her yıl düzenli olarak aralık ayında araçlarımızı yeniliyorduk. son dönemde artan araç fiyatlarına artık bizde yetişemiyoruz. 100 bin tl”ye aldığımız bir otomobil bugün 250 bin tl oldu. bunun için bu sezon araç filomuzu sınırla sayıda yenileyebildik. artan döviz kuru sonrası vatandaşlarımızın araç alım gücü zayıfladığı için ister istemez kiralamaya yöneldi. oto kiralama sektörü, normal seyrinde ilerliyor. İşletme olarak kiralama bedellerini yükseltmedik. araçlara göre günlük kiralama bedeli 200 ile 300 tl arasında” dedi.
araci, gÜvenİlİr 
yerden kİralayin 
araç kiralama olayının çok önemli bir iş olduğu belirten baltacı, güvenilir araç kiralama hizmetiyle ilgili şöyle konuştu: “araç kiralamada, öncelikle firmanın köklü olmasına dikkat edilmelidir. Şehrimizde eş dosttan araç kiralama işi oldukça yaygın. vatandaşlar 100 tl”ye ucuz diye araç kiralıyor. fakat bu araçların herhangi bir garantisi yok. bu tür kiralama yöntemlerinde araçlarda kasko olmadığı için çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor. kaza veya hasar meydana geldiğinde kiralama yapan kişi masraflarını kendi ödüyor. bu yüzden vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması adına otomobilleri güvenli firmalardan kiralamalarını tavsiye ediyorum.” foto-haber: ali furat
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası