banner
Gündem

‘Kitap Konaklarımız sevilerek kullanılıyor’

KİTAP KONAKLARI VE MİLLET KIRAATHANESİ GÜNLÜK BİN 155 KİTAPSEVERİ AĞIRLIYOR Aksaray Belediyesinin kültür ve eğitim hizmetleri arasında yer alan Kitap Konaklarında, her yaş grubundaki kitapseverler rahat bir ortamda kitap okuma..

‘Kitap Konaklarımız sevilerek kullanılıyor’
banner

KİTAP KONAKLARI VE MİLLET KIRAATHANESİ GÜNLÜK BİN 155 KİTAPSEVERİ AĞIRLIYOR

Aksaray Belediyesinin kültür ve eğitim hizmetleri arasında yer alan Kitap Konaklarında, her yaş grubundaki kitapseverler rahat bir ortamda kitap okuma imkânı buluyor. Şehrin 4 farklı noktasında hizmet veren Kitap Konakları; orta öğrenim öğrencileri, üniversiteye hazırlanan ve yükseköğrenim gören üniversiteli gençlerinin uğrak noktası oluyor.

Nuri Yazıcı Kitap Konağı’nın ihtiyaçları karşılamaması üzerine inşasına başlanan Paşacık Kitap Konağı, Tapduk Emre Kitap Konağı ve Hoca Ahmet Yesevi Kitap Konağı kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete açıldı. Soğuk ve yağışlı günlerde sıcak bir çalışma ortamı sunan kitap konakları gençler tarafından sürekli olarak kullanılıyor.

Gençlerin güncel kaynak kitaba erişimini kolaylaştıran Kitap Konakları haftanın 7 günü hizmet veriyor. Şık tasarımıyla gençlerin ilgisini çekebilecek nitelikte hayata geçirilen Kitap Konakları grup çalışma odaları, bireysel çalışma odaları, kafeteryaları ve kütüphanelerinden oluşuyor.

Gençlerle bir araya gelmek için Kitap Konaklarını sık sık ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Kitap Konaklarımız ve Millet Kıraathanelerimiz vatandaşlarımızın kaynak kitaba ulaşmasını kolaylaştırıyor. 4 farklı noktada bulunan Kitap Konaklarımızdan ve Millet Kıraathanemizden günlük bin 155 vatandaşımız faydalanıyor. Vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumayı yaygınlaştırmak için yaptığımız projelerden olumlu geri dönüşler alıyoruz. Eğitim ve kültür projesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizin sevilerek kullanılması bizleri mutlu ediyor” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası