banner
Gündem

‘Kitap konaklarıyla okuma kültürünü yayıyoruz’

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen Paşacık, Hashas ve TOKİ’de tamamlanan kitap konaklarında çevre ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin 3 farklı noktasında kitap konağı projesi başlatmıştı. Paşacık..

‘Kitap konaklarıyla okuma kültürünü yayıyoruz’
banner

Aksaray Belediyesi tarafından projelendirilen Paşacık, Hashas ve TOKİ’de tamamlanan kitap konaklarında çevre ve peyzaj düzenlemesi tamamlandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin 3 farklı noktasında kitap konağı projesi başlatmıştı. Paşacık Kitap Konağı, Hashas Kitap Konağı ve TOKİ Cumhuriyet Kitap Konağında iç tefrişat çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Öğrencilerin rahat ve huzurlu bir ortamda ders çalışabilecekleri, arkadaşları ile grup çalışma odalarında aktivite yapabilecekleri kitap konaklarında çevre ve peyzaj düzenlemesinden sonra fidan ve süs bitkileri dikimi yapıldı.

Belediye Başkanı Dinçer, ders çalışmak isteyen ya da sınava hazırlanan gençler için kitap konaklarında nezih, sessiz ve sakin bir ortam hazırladığını söyledi. Başkan Dinçer, kitap konaklarının okuyucuya zengin kaynak imkanları sunacağını da belirtti.

Paşacık, Hashas ve TOKİ Cumhuriyet Kitap Konaklarının benzer mimariye göre inşa ettiklerinin altını çizen Başkan Dinçer, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Azmi Milli Bahçesinde yer alan mevcut Nuri Yazıcı Kitap Konağımız öğrencilerimiz tarafından oldukça ilgi görüyor. Gençlik Buluşmalarımızda öğrencilerimizin yoğun isteği üzerine şehrimizin 3 farklı noktasına yeni kitap konaklarını inşa ettik. Kitap Konaklarımızda tüm çalışmalar tamamlandı. Açılışa hazır hale geldi. Önümüzdeki günlerde de açılışını yaparak hizmete sunacağız” ifadelerini kullandı.

Dinçer, hizmete açılacak kitap konaklarının tamamında kütüphane, çalışma odaları, grup çalışma odaları, bilgisayar odaları, kafeterya gibi bölümlerin yer aldığını ve her yaş gurubu öğrencilerin rahat ders çalışma imkânı bulacağını söyledi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası