banner
Gündem

Kolluk güçlerinden engelli vatandaşlara ziyaret

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlara ziyarette bulundu. Ziyaretler kapsamında Aksaray İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Kelekci ve beraberindeki ekipler kentte..

Kolluk güçlerinden engelli  vatandaşlara ziyaret
banner

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlara ziyarette bulundu.

Ziyaretler kapsamında Aksaray İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Kelekci ve beraberindeki ekipler kentte bulunan özel eğitim okullarını ziyaret ederek özel eğitimli öğrencilerle bir süre vakit geçirdi. Yapılan açıklamada, “Toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan özel çocuklarımızla birlikte  olunmuş,  hepimizin birer engelli adayı olduğu bilinciyle farkındalık ziyaretimizde okul yöneticilerine  çiçek takdim edilmiştir” denildi. Aksaray Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde ki engelli vatandaşlara çiçek ve hediye takdim eden Aksaray İl Jandarma Komutanlığı personelleri ise merkezde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet ederek eğlenceli vakitler geçirdi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı açıklamada ise “Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak, yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak için farkındalık çalışmalarımıza aralıksız devam edilecektir” şeklindeki ifadelere yer verildi. Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası