banner
Esnaf

‘Kombileri marka yetkili servisine yaptırın’

Aksaray’da havaların soğumasıyla birlikte kombi yetkili servislerinde kışlık bakım hareketliliği başladı. Vatandaşların artan doğalgaz fiyatları sonrası ciddi bir bakım talebi ile karşılaştıklarını belirten kombi yetkili servis sorumlusu Hüseyin Pehlivan, “Havaların..

‘Kombileri marka yetkili servisine yaptırın’
banner

Aksaray’da havaların soğumasıyla birlikte kombi yetkili servislerinde kışlık bakım hareketliliği başladı.

Vatandaşların artan doğalgaz fiyatları sonrası ciddi bir bakım talebi ile karşılaştıklarını belirten kombi yetkili servis sorumlusu Hüseyin Pehlivan, “Havaların soğumasıyla vatandaşlar akşamları ısınmak için kombilerini yakmaya başladı. Kombi bakım taleplerini yetiştirmek için randevu usulüyle çalışmaya başladık. Vatandaşlarımız bakım yaparken hangi marka olursa olsun kendi yetkili servisine yaptırmasını rica ediyoruz” dedi.

Bakım yapılan cihazların daha uzun ömürlü olduğunu söyleyen Pehlivan, yüzde 15 ile 20 arası tasarruf elde edildiğini bildirdi.

‘KOMBİ BAKIMI DÜZENLİ OLARAK YAPTIRILMALI’

Kombi bakımının düzenli olarak yapılması gerektiğini ifade eden yetkili sorumlu, “Bu sayede kombilerde arızalanma oranı en aza iner ve cihaz daha uzun ömürlü olur. Geçen yıla oranla bakım yaptıran kişi sayısında ciddi bir artış var. Biz yetkili servis olarak bakım işleminin son güne bırakılmamasını tavsiye ediyoruz. Çünkü kombiden doğalgaz, su ve elektrik harcaması yapıldığı için bu cihazların her yıl düzenli bakımlarının yapılması lazım. Bunun yanında petek temizliğiyle yerden ısıtma radyatörlerinin de düzenli bir şekilde temizlenip kontrol edilmesi gerekiyor” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası