banner
Gündem

Köse, ‘Cumhuriyet, vazgeçilmez bir değerdir’

Baro Başkanı Av. Ferit Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi. “Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yıl dönümünü gururla, kıvançla ve coşkuyla  kutluyoruz. Muasır bir..

Köse, ‘Cumhuriyet, vazgeçilmez bir değerdir’
banner

Baro Başkanı Av. Ferit Köse, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi. “Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yıl dönümünü gururla, kıvançla ve coşkuyla  kutluyoruz.

Muasır bir medeniyet haline gelmemizde en büyük kilometre taşı olan Cumhuriyet, kişi hak ve özgürlüklerinin, insan onurunun en iyi biçimde güvence altına alınabildiği bir sistemdir.

Cumhuriyet; Devletimizin ve necip milletimizin dili, bayrağı, marşı, başkenti, temel nitelikleri ile ülkesi ve milletiyle bölünemez bütünlüğümüzün teminatıdır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Onuncu Yıl Nutkunda Bugünü en büyük bayram olarak nitelendirmiştir. Cumhuriyet yüce Türk Milletine verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir.

Şüphesiz ki, Cumhuriyete giden yolda aziz milletimiz,  milli ruhla azim ve kararlılıkla mücadele etmiş bu zorlu ve meşakkatli yolun sonunda  özgürlüğünü, bağımsızlığını ve hakimiyetini tüm cihana  kesin olarak ilan etmiştir.

Ulu Önder Atatürk’ün 2Türk Ulusunun özyapısına ve geleneklerine en uygun yönetim Cumhuriyettir’ sözü Cumhuriyetin anlam ve önemini en güzel biçimde ortaya koymaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, anlamlı tarihin 99.  yıl dönümünde, büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve vatan toprağı için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükran ve  minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı şahsım ve Aksaray Barosu adına kutluyorum.” (Haber Bülteni)

 

 

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası