banner
Gündem

Köylerde ‘Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm’ toplantıları

Aksaray’da köylerin sorun ve ihtiyaçlarının belirlenmesi, muhtarlar ve vatandaşların istek ve taleplerinin değerlendirilmesi amacıyla başlatılan  ‘Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm’ toplantıları kurum amirlerinin katılımıyla ilçe ve köylerde devam ediyor. Vali Hamza..

Köylerde ‘Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm’ toplantıları
banner

Aksaray’da köylerin sorun ve ihtiyaçlarının belirlenmesi, muhtarlar ve vatandaşların istek ve taleplerinin değerlendirilmesi amacıyla başlatılan  ‘Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm’ toplantıları kurum amirlerinin katılımıyla ilçe ve köylerde devam ediyor.

Vali Hamza Aydoğdu’nun talimatıyla ilgili birim amirleri;  ilçeler ve merkeze bağlı köylerde toplantılar düzenleyerek daha önce yapılan ziyaret ve toplantılarda bildirilen taleplerle ilgili yapılan çalışmaları anlatıp, yeni oluşan talep ve isteklerle ilgili bilgi alıyor.

Tarım ve Orman, Sağlık, Çevre ve Şehircilik, Çalışma ve İş Kurumu, Orman, Devlet Su İşleri, MEDAŞ ve Milli Emlak Müdürleri ve ilgili birimlerin katılımıyla düzenlenen toplantılar; tüm ilçelerde ve merkeze bağlı köylerde yapılmaya devam ediyor.

Toplantılar; belediye başkanları, köy muhtarları ve vatandaşların katılımıyla yapılırken, vatandaşların sorun, ihtiyaç ve diğer talepleri değerlendirilerek kamu imkan ve kaynaklarının etkin şekilde kullanılması sağlanıyor. Birim amirlerinin kendi alanlarıyla ilişkin olan sorunlarla ilgili, çalışma başlatacakları belirtilirken ‘Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm’ toplantılarının 30 Eylül’e kadar tamamlanacağı bildirildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası