banner
Spor

Küçük voleybolculardan Kuzeyin Sultanlarına destek

Sultanhanı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde ilkokul ve ortaokullarda voleybolu sevdirmek ve ilgi duyan her çocuğu voleybol topu ile tanıştırmayı hedefliyor. İlçe gençlik..

Küçük voleybolculardan  Kuzeyin Sultanlarına destek
banner

Sultanhanı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sultanhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde ilkokul ve ortaokullarda voleybolu sevdirmek ve ilgi duyan her çocuğu voleybol topu ile tanıştırmayı hedefliyor.

İlçe gençlik spor bünyesinde görev yapan hocaların çalışmalarıyla ilkokul ve ortaokulda eğitim gören 110 çocuğu sömestr tatilinde çocukları sanal ortamdan uzak tutmak, gerçek oyunlar oynamaya, tabletten, televizyondan telefondan uzaklaşmasına ve obez yetişen nesillerden kurtarmayı amaç edinerek gün geçtikçe her çocuğu bir spor branşıyla tanıştırmayı iyi bir birey, iyi bir insan, iyi bir sporcu yetiştirmeye amaçlıyor.

Bu kapsamda Misli.com Sultanlar Liginde mücadele eden Kuzeyboru’nun maskotu Malki’nin çocukları maça daveti üzerine minik voleybolcular müsabakaları yakından takip ediyor.  (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası